Over Lunaria
"Herinneren, dat is waar de plant Lunaria
een mooi voorbeeld van is."

De plant Lunaria

Ze laat een korte tijd haar prachtige paarse bloemen zien en daarna geeft ze bijzondere, frisgroene zaaddozen.  En nog langer kun je van haar genieten. Als je de zaaddozen plukt, laat drogen en pelt zijn ze een prachtige herinnering voor lange tijd.

Van Lunaria naar Leny...

Ik ben Leny Slingerland en geïnspireerd door deze mooie plant. Zij is het symbool van mijn bedrijf. Ik vind het superfijn, jou hier te ontmoeten!

Van jongs af aan is de liefde voor bloemen en planten er met de paplepel ingegoten. Mijn vader was kweker en ik was iedere dag in de kas tussen de bloemen te vinden. Een prachtige herinnering!

 
Op mijn 14e had ik mijn eerste baantje in de bloemenwinkel te pakken en daar ben ik voorlopig niet meer weggegaan. Ondertussen volgde ik een opleiding Bloem- en Interieur en zo werd het bijbaantje mijn echte werk!

Naast de vele boeketten die ik gemaakt heb en het winkelwerk wat er was heb ik ook veel Rouwbloemwerk en Bruidswerk gemaakt. Dat was altijd heel bijzonder om te doen. Je maakt bloemwerk voor een heel bijzonder en kwetsbaar moment. Bloemwerk wat je je altijd blijft herinneren.

Voor die momenten van herinneren wil ik me heel graag inzetten. Iets persoonlijks maken. Op de verschillende pagina’s van deze website vind je meer informatie.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met me op. Dan zien en spreken we elkaar snel!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en steeds nieuwe inspiratie opdoen? Volg mij dan op Instagram en Pinterest!

Volg @bloematelierlunaria en blijf op de hoogte van mijn meest recente werk

     06 - 1362 5839

     leny@bloematelierlunaria.nl

     Herwijnen